MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Wymieszaj, aż całość będzie płynna. Odstaw zaczyn w ciepłe...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjne jagodzianki zrobisz bez problemu. Są pyszne i rozpływają się w ustach. Zdradzamy prosty przepis na pyszne i pulchne jagodzianki

Jagodzianki. Krok 3

Wymieszaj, aż całość będzie płynna. Odstaw zaczyn w ciepłe miejsce na ok. 10 minut. Musi ruszyć tzn. nieco podrosnąć.

Zobacz również

Zaginał 17-letni Krzysztof. Policja prosi o pomoc

Zaginał 17-letni Krzysztof. Policja prosi o pomoc

Nadciąga fala upałów. Może zagrozić 100 milionom ludzi

Nadciąga fala upałów. Może zagrozić 100 milionom ludzi

Polecamy

Najlepsze ciasto z czarną porzeczką. Idealne do popołudniowej kawy lub herbaty

Najlepsze ciasto z czarną porzeczką. Idealne do popołudniowej kawy lub herbaty

Takiego chłodnika jeszcze nie znasz. Jest pożywny i najlepszy na upały

Takiego chłodnika jeszcze nie znasz. Jest pożywny i najlepszy na upały

Uważaj na ten chleb! GIS wycofał dwa rodzaje pieczywa. Są niebezpieczne dla zdrowia

Uważaj na ten chleb! GIS wycofał dwa rodzaje pieczywa. Są niebezpieczne dla zdrowia