MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Kania to jeden ze smaczniejszych grzybów jadalnych. Można je...
fot. JerzyGorecki (pixabay.com)

Wysyp kani w listopadzie. Te grzyby rosną na potęgę, ale łatwo o pomyłki. Sprawdź, jak rozpoznać czubajkę kanię i co z niej zrobić

Czubajki kanie

Kania to jeden ze smaczniejszych grzybów jadalnych. Można je jeść smażone, ale też suszyć, dodawać do jajecznicy, zup i innych potraw. Trzeba jednak uważać, by nie pomylić jej z niebezpiecznymi grzybami.

Zobacz również

Mateusz Mijal porwał widownię podczas koncertu z okazji Powiatowego Dnia Matki [FOTO]

Mateusz Mijal porwał widownię podczas koncertu z okazji Powiatowego Dnia Matki [FOTO]

Asia Kalitan wraca do Mediolanu. Modelka z Kluczborka chce podbić stolicę mody

Asia Kalitan wraca do Mediolanu. Modelka z Kluczborka chce podbić stolicę mody

Polecamy

Nie chcesz auta elektrycznego, bo ładowarek jest za mało? To się niedługo zmieni

Nie chcesz auta elektrycznego, bo ładowarek jest za mało? To się niedługo zmieni

Soczysty fish burger na wyciągnięcie ręki. Smakuje lepiej niż z food trucków

Soczysty fish burger na wyciągnięcie ręki. Smakuje lepiej niż z food trucków

Mapa ewidencyjna – ważny dokument przy budowie domu. Gdzie go dostać?

Mapa ewidencyjna – ważny dokument przy budowie domu. Gdzie go dostać?